Termeni si conditii

 
Bine ati venit pe www.smartmanole.ro

   Acest website, denumit in continuare site, este creat, administrat si aflat in proprietatea SMART MANOLE – denumirea comerciala a SC ABC MANOLE SRL, cu sediul social în strada Cozia, nr 5, Brașov, jud. Brașov , înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J08/2359/17.10.2018, CUI 40011610, având contul nr. RO90BTRLRONCRT0471002101 deschis la Banca Transilvania.

Aplicatia furnizata de SMART MANOLE consta intr-o platformă pentru management de proiect, consultantă tehnică și baza de date cu specialist in servicii specializate pe construcții si instalațiile aferente acestora prin folosirea a cât mai mult posibil a noilor tehnologi informatice de tipul site web, live chat și aplicații pentru Android si iOS.

   Va rugam sa cititi cu cu atentie termenii si conditiile inainte de a folosi site-ul www.smartmanole.ro și aplicația furnizată, deoarece utilizarea sau navigarea pe acest site echivaleaza cu acceptarea expresa si neconditionata a acestora.

    In cazul in care nu sunteti de acord sau acceptati partial termenii si conditiile de utilizare a www.smartmanole.ro și a aplicației furnizate, va rugam sa nu continuati accesarea site-ului.

    SMART MANOLE isi aroga dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabilă.

1. Acces si servicii prezentate pe site

SMART MANOLE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal sau profesional, pe acest site, pentru informatii despre serviciile SMART MANOLE, acces în platforma Construieste Smart, achizitionare de servicii SMART MANOLE, precum si suport prin  intermediul e-mail.

Daca optati pentru utilizarea formularelor de contact prezente pe acest site, va obligati sa ne furnizati corect  datele de contact precum, numele, adresa si alte informatii necesare. Daca informatiile furnizate nu sunt corecte si complete, SMART MANOLE poate alege sa nu raspunda solicitarii dumneavoastre.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal
2.1 Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre utilizatori/clienti/furnizori sunt strict confidentiale, iar SMART MANOLE se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SMART MANOLE.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre SMART MANOLE in scopul furnizarii de oferte de servicii si al promovarii acestora, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare, despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept, pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

SMART MANOLE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele:

 • Dreptul de a cere SMART MANOLE sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
 • Dreptul de a cere SMART MANOLE sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • Dreptul de a cere SMART MANOLE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
 • Dreptul de a cere SMART MANOLE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
 • Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre furnizor/client inregistraţi şi utilizatorii desemnaţi ai acestora, prin e-mail la adresa office@smartmanole.ro.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

2.2 Gestionarea datelor cu caracter personal

Prin inregistrarea pe site, sunteti de acord ca sunteti unic responsabil pentru siguranta si mentinerea confidentialitatii datelor legate de utilizatorul si parola folosite, si declarati ca ati luat la cunostinta de prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în domeniul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare, Ordinului nr. 52/2002 si Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii.

De asemenea, cu privire la regulamentul (UE) 2016/679 (RGPD 2018) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, SmartManole are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont, Clientul şi Furnizorul, precum şi utilizatorii acestora declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SmartManole, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in exclusiv in scopul prevazut in paragraful anterior.

Prin citirea informatiilor anterioare ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 si regulamentul (UE) 2016/679 (RGPD 2018), pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

3.Conditii de utilizare a site-ului și a platformei Construieste Smart,

SMART MANOLE va garanteaza permisiunea de a utiliza acest site și a platformei furnizate cu respectarea urmatoarelor  conditii de utilizare:

 • Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, download-ul sau printarea unor copii a continutului, distribuirea unor parti din acest site in orice fel de mediu, atat pentru uz personal cat si in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul SMART MANOLE.
 • Este interzis sa afectati sau sa interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea si copierea unui continut, sau cu elemente care intaresc limitele de utilizare ale site-ului sau continutului acestuia;
 • Este interzis sa trimiteti, prin formularele de contact, prin e-mail sau prin serviciul de mesagerie internă a platformei, materiale sau comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie sau sex, materiale pornografice de orice fel sau legate de abuzuri asupra minorilor sau violarea in orice fel a legilor romanesti si internationale;
 • Solicitarile privind cererile de oferta pot fi supuse verificarilor, iar timpul de așteptare al ofertelor se poate prelungi la 48 h.
 • Solicitarile de utilizare/modificare a continutului site-ului pot fi trimise la adresa de e-mail ;
 • Site-ul SMART MANOLE prin intermediul platformei Construieste Smart pune în comunicare directa clientii si furnizorii, respectiv utilizatorii acestora (cu rol de admin.)
 • Orice incercare de a accesa datele personale ale contului altui client, frunizor, utilizator inregistrat în platforma sau de a modifica continutul site-ului  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.
3.      Drepturi de proprietate intelectuala (copyright)

Intregul continut al acestui site, incluzand imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, reprezinta proprietatea SMART MANOLE si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala SMARTMANOLE precum si toate ilustratiile si simbolurile legate de aceasta denumire sunt marci inregistrate ale SC ABC MANOLE SRL si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

SMART MANOLE isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia. Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra doar cu scop informativ si pentru uz personal/profesional si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat sau cu alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate.

Folosirea fara acordul SMART MANOLE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4.Modificarea termenilor si conditiilor

SMART MANOLE isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vrea formalitate fata de utilizatorii site-ului/  furnizori, clienti, utilizatori platformei Construiește Smart.

Orice modificare este acceptata neconditionat si in totalitate de catre utilizatorii site-ului/prin simpla utilizare a acestuia, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta imediat accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor SMART MANOLE.

5.Legislatie aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu acesti Termeni si Conditii va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, se va apela la instantele judecatoresti, competenta revenind instantei din raza teritoriala a municipiului Brașov.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a site-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40368418387 sau la adresa de e-mail office@smartmanole.ro.

 

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.